KOTORART - ANDREAS OTTENSAMER
& YUJA WANG 09.08.2019.
KOTOR, STARI GRAD

El. pošta

Koncerti

yuja baner fb

Kineska pijanistkinja Juđa Vang i austrijski klarinetista Andreas Otensamer održaće koncert u Kotoru, u Crkvi Sv. Duha, 09. Avgusta sa početkom u 21.30h. Ovaj željno iščekivani koncert dio je ekskluzivne svjetske turneje ovo dvoje umjetnika, povodom promocije novog CD-a izdatog za prestižnu izdavačku kuću Dojče gramofon.

Andreas Otenzamer od 2011. godine radi kao prvi klarinetista čuvene Berlinske filharmonije. Kao ekskluzivni umjetnik Izdavačke kuće Dojče gramofon, snimio je album Portraits – The Clarinet Album (2013), Brahms – The Hungarian Connection (2015), kao i kompakt-disk New Era, za Izdavačku kuću Deka Klasik (2017).

Juđa Vang, pijanistkinja o kojoj u superlativu govori i publika i muzička kritika širom svijeta, prepoznatljiva je po jedinstvenoj mješavini tehničke bravuroznosti, muzičkog promišljanja i emocionalne dubine. Angažovana je kao rezidencijalni umjetnik u prestižnim svjetskim salama poput Karnegi Hola u Njujorku i Koncerthausa u Beču. Svoju ljubav prema modi koristi kao „oružje“ u promjeni stavova kada je riječ o nastupima u koncertnim salama.

Za više informacija posjetite www.kotorart.me

GDJE?

CRKVA SV. DUHA
STARI GRAD, KOTOR

KADA?

PETAK
09.08.2019. u 21:30h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - PARTER I - 25,00 EUR - RASPRODATO!
PRETPRODAJA - PARTER II - 15,00 EUR - RASPRODATO!
PRETPRODAJA - PARTER III - 13,00 EUR - RASPRODATO!

PARTER I - 30,00 EUR
PARTER II - 20,00 EUR
PARTER III - 15,00 EUR
BALKON - 20,00 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA