me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

Opšti uslovi prodaje i korišćenja pri internet kupovini

El. pošta

Opšti uslovi prodaje i korišćenja pri internet kupovini

GIGS TIX MONTENEGRO doo ulaznice prodaje u ime i za račun organizatora i ne odgovara za organizaciju događaja, promene u programu, datumu održavanja, satnici i ostale promene kao ni za eventualni povraćaj novca što kupac kupovinom i plaćanjem prihvata i time se odriče prava da od GIGS TIX MONTENEGRO zahteva i nadoknadi bilo kakvu eventualno nastalu materijalnu i / ili nematerijalnu štetu, direktno, na sudu ili na neki drugi način. Moguće su promene u programu, datumu, satnici ili mestu održavanja događaja što odlučuje i za šta je odgovoran organizator događaja a bilo koja od navedenih promena ne može biti uslov za povraćaj novca osim ukoliko to ne odluči i javno saopšti organizator. U slučaju otkazivanja događaja posebni troškovi (troškovi prevoza, smeštaja i sl.) se ne nadoknađuju.

ODUSTAJANJE OD KUPOVINE: Odustajanje od kupovine nakon plaćanja ulaznice nije moguće. Jednom kupljena, ulaznica ne može biti vraćena niti zamenjena.

ISPORUKA ULAZNICA: Ulaznice se isporučuju u obliku elektronske ulaznice mejlom na mejl adresu koju je kupac prijavio prilikom registracije, u obliku PDF fajla. Mejl se šalje automatski nakon što je plaćanje uspešno obrađeno. U tekstu mejla kao i u tekstu na samoj ulaznici se nalazi uputstvo za korišćenje ulaznice koje je kupac u obavezi da sledi. U pojedinim slučajevima umesto ulaznice kupcu se isporučuje vaučer koji on, prema uputstvu u mejlu ili na samom vaučeru menja za ulaznicu, u skladu sa procedurom koju je predvideo i za koju je odgovoran organizator.

POVRAĆAJ SREDSTAVA: Povraćaj sredstava je moguć isključivo u slučaju otkazivanja događaja, nakon javne objave od strane organizatora događaja koji je u obavezi da sva sredstva potrebna za povraćaj prenese GIGS TIX MONTENEGRO pre početka procedure povrata. U slučaju povraćaja sredstava, delimično ili u potpunosti, GIGS TIX MONTENEGRO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko Visa, MasterCard i Maestro metoda plaćanja, što znači da će sredstva biti vraćena na račun kupca.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA: GIGS TIX MONTENEGRO koristi servis Hipotekarne banke AD, Podgorica, Crna Gora / Monri WebPay, Zagreb, Hrvatska za obradu plaćanja karticama.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Crne Gore – evro (EUR, €), u kojoj su i prikazana na ovom portalu. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije.

Tajnost tvojih podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. GIGS TIX MONTENEGRO DOO ne čuva brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

PRODAJNA MJESTA