SAN LJETNJE NOĆI
24.08.2019.
KANLI KULA - HERCEG NOVI

El. pošta

Događaji

operosa mne baner

San Ljetnje Noći 24.08.2019. 21h
Kanli Kula

I ove godine, Operosa je pripremila spektakularni operski performans u Herceg Novom, ali ovom prilikom u saradnji sa enoa organizacijom i svetskim operskim kućama i festivalima (European Network of Opera Academy). Operosa Montenegro Opera Festival 2019 (OMOF2019) se održava u Herceg Novom, od 21. do 24. avgusta na tradicionalnim lokacijama Kanli Kula i Forte Mare.


Poslednji dan festivala rezervisan je za scenski spektakl San Ljetnje Noći kompozitora Feliksa Mendelsona. (A Midsummer Night’s Dream) za sve generacije, 24. avgusta od 21h na tvrđavi Kanli Kula uz vokalne solistkinje, hor i Operosa Festival Orkestar.

Ceo festival ne bi bio moguć bez neizmerne podrške kako od lokalnih institucija Turističke Organizacije Herceg Novi, opštine Herceg Novi, Herceg Festa, tako i sponzora Luštice Bay, Mamule, EXO Commodities, Gibson Dunn, Kylla i Societe Generale Montenegro, UNDP (United Nations Development Programe) u okviru projekta “Niskokarbonski turizam”.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Vidimo se na Kanli Kuli!

GDJE?

HERCEG NOVI
KANLI KULA 

KADA?

SUBOTA 24.08.2019. u 21h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

ULAZNICA - PLAVA ZONA - 15 EUR
ULAZNICA - CRVENA ZONA - 30 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA