me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

NEKTAR OK FEST 2022
15 - 17.07.2022.
BIH - TJENTIŠTE

El. pošta

Festivali

nektarokfest2022 fb

I ovoga leta najbolja zabava i avantura, očekuje vas na osmom po redu „Nektar OK Festu". Neka jul mesec i ove godine bude rezervisan za nezaboravan provod na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska 15/16/17 jula.

Odlična muzika i zabava, najbolji izvođači, avantura, druženje, kampovanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa magičnom prirodom i ponudom NP Sutjeska samo su deo onoga što vas i ove godine očekuje na Tjentištu.

Kupovinom paketa „OK kamp" kupac stiče pravo na trodnevni ulaz na Nektar OK Fest (od 15. do 17. jula) te boravak u festivalskom kampu (od 14. do 18. jula).
Kupac pri kupovini onlajn ili na fizičkim prodajnim mjestima dobija vaučer koji na recepciji OK kampa na Tjentištu menja za festivalsku narukvicu.
Festivalska narukvica služi kao ulaznica i omogućava pristup svim sadržajima i programima unutar festivalske zone na Tjentištu tokom trajanja Nektar OK Festa 2022 kao i pristup festivalskom kampu.

#budiOK dođi na Nektar OK Fest

GDJE?

BIH
TJENTIŠTE

KADA?

PETAK - NEDELJA
15 - 17.07.2022.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

OK KAMP PAKET - 16.50 22 28.5 EUR
MAIN STAGE - TRODNEVNA ULAZNICA - 13.5 EUR
MAIN STAGE - DNEVNA ULAZNICA (DAN PO IZBORU KUPCA) - 5.5 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA