me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

SUPER WINE 10
01.07.2023.
TIVAT - PORTO MONTENEGRO

El. pošta

Događaji

280x280px

SuperWine 10

Jubilarna posveta vinskoj eleganciji!

Deseto izdanje najprefinjenijeg i najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope SuperWine održaće se u subotu 1. jula 2023. godine (20–00h) u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro. Prema preliminarnoj listi vinarija-izlagača, pred nama je najbolji SuperWine dosada.

Predstojeći SuperWine beleži nesvakidašnje interesovanje renomiranih vinskih kuća, i to ne samo iz regiona, već i iz cele Evrope. Prema najavama organizatora, ovogodišnji SuperWine biće poseban po mnogo čemu, a tradicionalno će biti začinjen nastupom vrhunskog di-džejа, kao i bogatim gastronomskim programom.


Ulaznice za SuperWine 10 biće dostupne u pretprodaji preko servisa Gigstix, kao i na samoj lokaciji (Buddha Bar Beach u Portu Montenegru, Porto Montenegro Yacht Сlub pool) na dan događaja i to po ceni od 50 evra.

GDJE?

TIVAT - PORTO MONTENEGRO - YACHT CLUB

KADA?

SUBOTA, 01.07.2023. u 20h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 50 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA