me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

SEA DANCE FESTIVAL
27 - 29.08.2021.
BULJARICA

El. pošta

Festivali

sdf21 baner fb

Sea Dance festival snažno za produženje sezone uz Brejchu, Maceo Plexa i Tale Of Us!

Sea Dance, dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival, nakon godine pauze na 4 dana se vraća u tirkiznu uvalu plaže Buljarica u Budvi!
Osim ranije najavljenog termina od 27. do 29. avgusta u pripremi je još jedan specijalan dan iznenađenja čiji program će uskoro biti objavljen. Sedmo izdanje festivala u Crnu Goru donosi fantastičan line up sastavljen od vodećih međunarodnih i regionalnih muzičkih zvijezda elektronske i trap/hip hop scene koje predvode Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Senidah, Vojko V, Ann Clue, Tijana T, z++, domaćini Who See kao i P.S., 84Bit i Raven TK u b2b setu sa Proximusom. Već s prvim imenima Sea Dance se pozicionirao kao najjači festival ovog ljeta na Jadranskoj obali, što je ogroman podstrek oporavku crnogorskog turizma od posljedica pandemije, kao i produžetku turističke sezone i restartu festivalske scene cijelog regiona. Početak prodaje ulaznica za sedmi Sea Dance planiran je za četvrtak, 15. jula.

First acts revealed | Sea Dance Festival 2021:
https://www.youtube.com/watch?v=jcJE4vtIP2s

„Imajući u vidu izuzetan interes inostranih turista za EXIT, možemo očekivati ogroman broj gostiju i za Sea dance, pogotovo onih iz Zapadne Evrope. Zadovoljstvo nam je što ćemo biti u prilici da sa još jednim sjajnim festivalskim izdanjem produžimo sezonu i budemo jedan od važnih faktora oporavka budvanskog i crnogorskog turizma. Sea Dance je jedan od omiljenih festivala našeg tima i u naredne četiri Exitove noći prenijećemo tu emociju na gotovo 200.000 ljudi koji će proći kroz kapije Petrovaradinske tvrđave, kako bi mnogi od njih upisali posjetu Budvi i Crnoj Gori za kraj avgusta", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i čelni čovjek Exita i Sea Dance Festivala.

Organizatori razvili su bezbjednosne protokole, kao poseban mehanizam mjera zaštite, kako bi u pandemijskom i postpandemijskom periodu bilo moguće organizovati događaje većeg formata. Oni se upravo uspnešno primnenjuju u Novom Sadu, a ista praksa biće i u Budvi. Na festival će moći da uđu svi kojima je prošlo 14 dana od potpune vakcinacije protiv COVID-19, imaju dokumentaciju da su preležali koronu, posjeduju negativan PCR test koji nije stariji od 72 sati i brzi antigenski testa – BAT koji nije stariji od 48 sati.

Prethodnih šest godina jadranskom obalom odzvanjali su hitovi megastarova kao što su The Prodigy, David Guetta, Skrillex, Fatboy Slim, Sven Väth, Nina Kraviz, Alice Merton, Richie Hawtin, Jamiroquai, Underworld, Rudimental, Róisín Murphy, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Robin Schulz, Nile Rodgers, ali i najvećih regionalnih muzičkih imena koji su u Budvu privukli blizu 300.000 ljubitelja dobrog zvuka sa svih meridijana. Brojni svjetski mediji, među kojima su i CNN, New York Times, Guardian, Conde Nast, Metro, Daily Mirror, Daily Express i drugi, preporučuju Sea Dance kao jedan od najboljih svjetskih festivala na morskoj obali, a svom višemilionskom auditorijumu savjetuju da ljetnji festivalski odmor provedu upravo u Crnoj Gori, etablirajući Budvu i crnogorsku obalu kao eksluzivnu i modernu turističku destinaciju. Kroz dosadašnjih šest izdanja Sea Dance dosad je donio više od 50 miliina eura crnogorskom turizmu i ekonomiji.

Ulaznice u prodaji od 15. jula!

U četvrtak, 15. jula počeće prodaja ulaznica za ovogodišnji Sea Dance festival. U prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 24,99 Eur s čak 50% popusta u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.
Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala.
Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz.

**Pravo korišćenja imaju isključivo državljani ex YU zemalja ili strani državljani sa prijavom prebivališta u ex YU zemlji **
** Right to use is restricted to citizens of ex YU coutries or to foreign citizens with registered permanent residence in ex YU country **

GDJE?

BULJARICA, CRNA GORA

KADA?

PETAK - NEDELJA 27 - 29.08.2021.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 24,99 29,99 EUR

KAMP ULAZNICA - 25 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 100 125 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA