me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

EXIT FESTIVAL 2020
13 - 16.8.2020.
NOVI SAD - SRBIJA

El. pošta

Festivali

exitrestart

Sačuvaj 2020 ulaznicu i otključaj iznenađenja i pogodnosti!

EXIT će se u 2021. godini na Petrovaradinskoj tvrđavi održati od 8. do 11. jula u svojoj punoj snazi, a već imamo potvrđena i prva imena koja predvode David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Tyga, Boris Brejcha, Metronomy, Dax J b2b Kobosil, Sepultura uz još dvadesetak sjajnih izvođača!

*You can find the English version of this article here.

Sa EXIT 2020 ulaznicom na letnje festivale 2021

Svi koji sačuvaju kupljenu EXIT 2020 ulaznicu i iskoriste je za EXIT 2021 dobijaju besplatnu ulaznicu za morske festivale iz EXIT festivalske porodice, Sea Star festival u Hrvatskoj i Sea Dance festival u Crnoj Gori 2021. Na Sea Star festivalu koji će se održati od 27. do 29. maja 2021. nastupiće Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Umek i mnogi drugi.

Okej je predomisliti se

Ako zadržiš ulaznicu, prolaziš mnogo povoljnije nego da je vratiš, pa se predomisliš i ponovo je kupiš, jer će cene od 8. avgusta biti više. Ujedno, tvoja već kupljena ulaznica sadrži najmanje 50% popusta u odnosu na finalnu cenu!

Super nagrade

Zadržavanjem ulaznice otvaraš mogućnost osvajanja jedne od brojnih nagrada, a one su backstage tour i pass za pristup bini Dance Arene, upgrade regularne na VIP ulaznicu, merch paketi, EXIT majice i, pazi sad – doživotna ulaznica za EXIT festival!

Popust na merch

Apsolutno svi koji zadrže ulaznicu dobijaju čak 20% popusta na EXIT merch po sopstvenom izboru.

Rođendan je rođendan

EXIT 2021 će biti proslava dve decenije postojanja Exita i biće epic! Već je potvrđena većina izvođača zbog kojih si kupio/la ulaznicu, ali ovo je tek početak – ima ih mnogo koje ćemo tek objaviti! Sigurni smo da nam u julu sledeće godine stiže najjači EXIT do sada!

REFUNDACIJA

U slučaju da nikako ne možeš da budeš deo jubileja sledeće godine, naravno, imaš pravo da refundiraš novac za EXIT 2020 ulaznice. 

Proces refundacije započinje 10. avgusta, kada će ovde biti objavljene detaljne informacije o tome kako je ostvariti.

Svima hvala na razumevanju! Vidimo se na velikoj proslavi sledećeg jula!

GDJE?

NOVI SAD, SRBIJA
PETROVARADINSKA TVRĐAVA

KADA?

ČETVRTAK - NEDJELJA
9 - 12.07.2020.  13-16.08.2020.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 59 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 265 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA