me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

DINO MERLIN
24.06.2023.
ARENA PORTO MONTENEGRO

El. pošta

Koncerti

PM 2023 280X280

Nezaboravan show muzičke legende Dina Merlina - 24. juna na Areni u Porto Montenegru!

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora sa naših prostora i muzičar koji je stekao status legendarnog po svom posebnom glasu, vanvremenskim hitovima, nezaustavljivoj scenskoj energiji, i nezaboravnim koncertima, vraća se u Porto Montenegro treću godinu zaredom!

Koncertni spektakli ovog umjetnika obilježili su protekla dva ljeta u Portu Montenegru, pa njegov povratak i ove godine neizmjerno raduje mnogobrojnu publiku iz Crne Gore i susjednih država, ali i sve one koji će baš zbog ovog događaja početak ljeta dočekati u jedinstvenom Portu Montenegru.

U subotu, 24. juna publika će pored najnovijih hit singlova i omiljenih pjesama iz njegove bogate muzičke karijere, koja uspješno traje više od četrdeset godina, uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizuelna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti dojmu vrhunske muzičke čarolije po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora u okviru dosadašnje koncertne turneje "Mi", koja obara rekorde posjećenosti u svim gradovima i državama u kojima gostuje.

Kreirajući noć za pamćenje u jednoj od veličanstvenih lokacija Porta Montenegra, Dino Merlin će vas pokrenuti da pjevate, plešete i uživate u svakoj sekundi još jedne ljetne noći. Pozivamo vas da budete dio nezaboravnog show-a i jedinstvenog iskustva na otvorenom uz muzičkog čarobnjaka Dina Merlina!

https://www.youtube.com/watch?v=xsWT8DAmMEY 

GDJE?

ARENA PORTO MONTENEGRO

Klikni za prikaz lokacije na mapi

KADA?

SUBOTA, 24/06/2023

ULAZ: 20.00h
POČETAK KONCERTA: 21.30h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

STANDARD | 30 EUR
*Važi za jednu osobu i podrazumijeva pristup barovima

EXCLUSIVE | ZONA A | 350 EUR - 550 EUR
Za kupovinu određenih ulaznica u ovoj zoni koje nisu u ponudi na grafičkom prikazu molimo da pošaljete upit na email  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
*Važi za do 5 osoba i podrazumijeva visoki sto + piće dobrodošlice
**Broj sjedišta na ulaznici odnosi se na broj stola!

EXCLUSIVE | ZONA B | 300 EUR - 500 EUR
*Važi za do 5 osoba i podrazumijeva visoki sto + piće dobrodošlice
**Broj sjedišta na ulaznici odnosi se na broj stola!

VIP ZONA  Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ulaznica u ovoj zoni, molimo da pošaljete upit na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pre kupovine, pogledati floor plan

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA